Feldenkrais audio lessen: tweede serie

Geef je borst, nek en schouders ruimte en verzachting

De tweede serie Feldenkrais-audiolessen is geboren en heet: Geef je borst, nek en schouders ruimte en verzachting.
In deze serie word je in 5 lessen uitgenodigd om via zachte bewegingen, die je liggend uitvoert, nieuwe mogelijkheden te ontdekken om je borst, nek en schouders te bewegen en anders met jezelf om te gaan. Anders in de zin van zachter, respectvoller, geduldiger, dankbaarder, nieuwsgieriger...
Op deze manier zal je lichaam zich veiliger gaan voelen, waardoor het verkrampingen gaat loslaten. Hierdoor word je soepeler, vrijer in je lichaam en kunnen eventuele pijnklachten afnemen of verdwijnen.

Je lichaam is één met wie jij bent. Je kan gerust stellen dat als je lichaam soepeler en vrijer wordt, dit ook voor je denken en voelen geldt. Of anders gezegd: als je denken en voelen vrijer en ruimer worden zal ook je manier van bewegen vrijer en ruimer worden en jouw eigen aard wordt hierdoor voelbaar en zichtbaar.

Mocht je deze serie graag willen ontvangen, dan kun je me dit laten weten via een e-mail   Vermeld hierin om welke serie het gaat. Ook deze serie bestaat uit 5 lessen en kost 75,- euro.
Je kan de lessen gedurende 5 weken beluisteren en doen, zo vaak als je wilt. Lekker thuis op je eigen matje op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Cranio is weer mogelijk

Er heerst bij veel mensen nog onduidelijkheid over wat op dit moment vanuit de overheid is toegestaan met het oog op het 'Corona-beleid'.
Sinds 3 maart mogen Cranio-sessies weer gegeven en ontvangen worden.
De weldadige rust ervaren van een Cranio-sessie is weer toegestaan...

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan per e-mail of telefonisch 0475-466250.
Je bent van Harte welkom!

Feldenkrais audio lessen: Breng Rust en Balans in je zenuwstelsel

Het is in de huidige zenuwslopende tijd, van het grootste belang om in rust en balans te komen.
Rust en balans in jezelf ervaren is mogelijk, zelfs als de buitenwereld chaotisch en verwarrend is.
Het is mogelijk het zenuwstelsel in rust te brengen door op een uitermate zachte manier te werken met gebieden van het lichaam, die een groot netwerk in het brein hebben. Deze gebieden staan in relatie met alarmsystemen in het zenuwstelsel, die geactiveerd worden door stress, angst en gevaar. Door aandachtig kleine bewegingen van de handen, ogen en kaken te maken, met hierbij een voortdurende aandacht voor de adem en verzachting van het hele lichaam, kun je frustratie, spanning en verkramping geleidelijk voelen veranderen in acceptatie, ontspanning en verzachting.

Wat hiervoor nodig is, is de keuze maken om iets te veranderen, de tijd hiervoor te nemen en vooral aandacht te schenken aan dat wat je voelt, zonder iets te moeten veranderen of af te dwingen. Dat is het mooie ervan: je forceert de verandering niet, maar laat deze plaats vinden.

In deze serie worden 5 audio lessen aangeboden, gericht op het in rust en balans brengen van het zenuwstelsel.
Hierdoor zal tevens het immuunsysteem geweldig ondersteund worden.
Deze lessen zijn zeer verlichtend als je onrust, spanning, angst of pijn ervaart.

Mocht je interesse hebben en deze lessen willen ontvangen, dan kun je me dit per e-mail laten weten.
Ze kosten (evenals de persoonlijke lessen) 15,- euro per les, dus 75,- euro voor de hele serie.

Inzicht en Heling via een telefonisch consult

Weliswaar uit nood geboren, maar heel verhelderend en verlichtend zijn de sessies die ik sinds kort telefonisch aanbied. Hoewel deze manier van werken voor mij geheel nieuw is, blijkt een sessie zonder fysiek contact ook wonderbaarlijk veel Inzicht en Heling te geven. Tijdens een telefonisch consult vindt er inzicht en energetische heling plaats op het thema dat er speelt bij jou.

Een telefonisch consult is iets anders dan een telefonisch gesprek. Tijdens een telefonisch consult wordt je aandacht naar je lichaam gebracht en voel je wat er zich in je lichaam afspeelt. Dit is vergelijkbaar met wat je kan voelen tijdens een Cranio-sessie. Je komt uit je denken en gaat meer voelen. Je kan bijvoorbeeld tintelingen, rillingen, pulsaties, koude of warmte voelen of je gaat veel geeuwen, je ogen gaan tranen of emoties laten zich voelen en komen vrij. Tijdens een telefonisch consult vallen er ook stiltes. Stiltes waarin zich heel veel afspeelt in je lichaam en geest. Er vindt energetisch en emotioneel een opruiming plaats, een schoonmaak van lichaam, ziel en geest. Hierdoor ontstaat er weer ruimte in jezelf.

Misschien kun jij in deze tijd waarin zorgen en spanningen vaak de boventoon voeren, wel wat licht en helderheid op situaties waarin je verzeild bent geraakt, gebruiken.
Door helderheid en licht te werpen op patronen die onontwarbaar lijken, krijgen ze de kans om uit de knoop te geraken. Deze ontwarring gaat gepaard met opluchting, waardoor je vaak letterlijk weer vrijer kunt ademen. Je gaat je geleidelijk aan ruimer, vrijer en evenwichtiger voelen. Spanning verandert in ontspanning, verkramping in verzachting, zorgelijkheid in vertrouwen...

Een telefonisch consult duurt ongeveer een uur. De tarieven zijn hetzelfde als voor de Cranio-sessies. Een uur kost 70,- euro.
Een telefonisch consult wordt (gedeeltelijk) vergoed door zorgverzekeraars, die Cranio-Sacraal-sessies vergoeden.

Wil je graag ervaren wat een telefonisch consult voor je kan betekenen? Voel je vrij om een afspraak te maken.


Mens-con-Sens
Praktijk voor Cranio Sacraal Therapie, Feldenkrais en Oefentherapie Cesar

Hoofdstraat 48 6051 AM
Maasbracht

T: (0031)475-466250
E:

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.