Feldenkrais audio lessen: tweede serie

Geef je borst, nek en schouders ruimte en verzachting

De tweede serie Feldenkrais-audiolessen is geboren en heet: Geef je borst, nek en schouders ruimte en verzachting.
In deze serie word je in 5 lessen uitgenodigd om via zachte bewegingen, die je liggend uitvoert, nieuwe mogelijkheden te ontdekken om je borst, nek en schouders te bewegen en anders met jezelf om te gaan. Anders in de zin van zachter, respectvoller, geduldiger, dankbaarder, nieuwsgieriger...
Op deze manier zal je lichaam zich veiliger gaan voelen, waardoor het verkrampingen gaat loslaten. Hierdoor word je soepeler, vrijer in je lichaam en kunnen eventuele pijnklachten afnemen of verdwijnen.

Je lichaam is één met wie jij bent. Je kan gerust stellen dat als je lichaam soepeler en vrijer wordt, dit ook voor je denken en voelen geldt. Of anders gezegd: als je denken en voelen vrijer en ruimer worden zal ook je manier van bewegen vrijer en ruimer worden en jouw eigen aard wordt hierdoor voelbaar en zichtbaar.

Mocht je deze serie graag willen ontvangen, dan kun je me dit laten weten via een e-mail   Vermeld hierin om welke serie het gaat. Ook deze serie bestaat uit 5 lessen en kost 75,- euro.
Je kan de lessen gedurende 5 weken beluisteren en doen, zo vaak als je wilt. Lekker thuis op je eigen matje op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.


Mens-con-Sens
Praktijk voor Cranio Sacraal Therapie, Feldenkrais en Oefentherapie Cesar

Hoofdstraat 48 6051 AM
Maasbracht

T: (0031)475-466250
E:

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid.