Skip to main content

Spirituele Bewustwording en Bewust Zijn

In de huidige wereld waar alles steeds sneller lijkt te moeten gaan en er steeds meer verlangd wordt van mensen, waar de hectiek, verwarring , gespannenheid en onzekerheid toeneemt, wordt de nood aan iets anders hoog.

Aan wat?

Aan rust, stilte, diepgang, bij jezelf thuis komen. Aan antwoorden op levensvragen en zingeving. Aan kwaliteit van leven in plaats van kwantiteit aan bezigheden.

Voor mensen die hiernaar op zoek zijn bieden de Licht Meditatie bijeenkomsten een rustpunt met gelijkgestemden. Je moet niets, hoeft niet te presteren maar laat zijn wat er is. Alles mag er zijn op zo'n bijeenkomst. Je wordt niet be- of veroordeeld en het is leren jezelf niet te oordelen of veroordelen.
De antwoorden op je vragen laat je uit je eigen kern/bron ontspruiten/opborrelen.

Spirituele bewustwording gaat gepaard met het herkennen van overbodige ballast en indien gewenst, het je hiervan ontdoen.
De Cranio Sacraal Therapie kan hierbij van grote waarde zijn. Zeker als je bepaalde processen wat intensiever (en sneller) wilt aangaan in een individuele sessie. In een Cranio Sacraalsessie kan je 'zomaar' oog in oog met je levensplan komen te staan en je kan letterlijk 'het licht' gaan zien.

Geïnteresseerd of heb je vragen?

Neem dan contact op